Desk Services

De volledige inrichting en verhuizing van de serverruimte van bekabeling tot en met airco.

Desk Services is een bedrijf gespecialiseerd in het afhandelen van promoties. Dit doen ze door een duurzame relatie aan te gaan met hun klanten. Ze adviseren, denken mee en nemen het werk uit handen. 

Met Pro-ICT Solutions koos Desk Services voor een partij die de volledige ontzorging kan doen van de infrastructuur. Omdat Desk Services hun gehuurde pand ging verlaten moest de volledige serveromgeving verplaatst worden naar een ander pand. In dit nieuwe pand was er echter nog geen, of niet voldoende, electravoorziening & bekabeling en was de koeling en inrichting van de huidige ruimte niet optimaal.

Pro-ICT Solutions zorgde voor een nieuwe elektriciteitsvoorziening door een van onze partners een volledige nieuwe groepenkast te laten opzetten voor de serverruimte. Vervolgens zorgde we voor de correcte bekabeling, inrichting van de patchpanels en aanpassing van de koeling.

De systemen van Desk Services mogen enkel in het weekend offline gehaald worden voor een zo kort mogelijke periode. Pro-ICT Solutions is erin geslaagd om de volledige infrastructuur op 6u tijd van het ene pand naar het andere pand te verplaatsen met een downtime die zo kort als mogelijk was. Na 6u draaide alle systemen van Desk Services terug alsof er geen migratie was geweest.