Britesheep

Softwareontwikkeling op maat van de medewerkers en klanten van Britesheep.

Britesheep is een groothandel voor kantoormateriaal waaronder toners en inktpatronen. Ze richten zich hier vooral op zakelijke eindklanten. 

Met Pro-ICT Solutions koos Britesheep voor een lokale, meedenkende partij bij het automatiseringstraject met betrekking tot de aanlevering van prijslijsten bij hun eindklanten.

Pro-ICT Solutions zorgde voor de opzet van een sFTP omgeving waarbij elke eindklant van Britesheep een unieke login kreeg en waarbij Britesheep doormiddel van hun eigen credentails de juiste prijslijsten bij de juiste eindklant konden plaatsen.

Omdat het systeem van Britesheep geen goed bruikbare prijslijsten kon genereren maakte Pro-ICT Solutions een software applicatie waarin alle eindgebruikers van Britesheep met hun kortingspercentage en afwijkende prijzen zat. Doormiddel van een import  vanuit het sales systeem van Britesheep konden zo automatisch de prijzen worden gegenereerd, correcte .csv exports gemaakt worden. Vervolgens heeft  Pro-ICT Solutions deze oplossing nog uitgebreid waardoor de betreffende exports op geplande tijdstippen op de juiste sftp locaties werden geplaatst.