Cloud

Werken vanwaar u wilt, op het tijdstip dat u dat wilt. Een cloudomgeving die zorgt voor een maximale beschikbaarheid van uw data en applicaties, overal ter wereld.

Cloud

Werken vanwaar u wilt, op het tijdstip dat u dat wilt. Een cloudomgeving die zorgt voor een maximale beschikbaarheid van uw data en applicaties, overal ter wereld.

Werken van waar u wilt, wanneer u het wilt op het device dat u wilt.

je eigen device gebruiken op vakantie, snel email lezen op je telefoon, een bestand delen via je tablet en vervolgens conference callen met je laptop van het bedrijf. 

Met onze cloud infrastructuur heb je toegang tot al de bedrijfsgegevens die je nodig hebt, waar ook ter wereld. Door gebruik te maken van office 365 in combinatie met servers in de cloud kan u overal toegang krijgen, wanneer u wilt en op het apparaat dat u wilt. 

 

Clouddiensten

Toegang tot uw gegevens, waar u ook bent.

Toegang tot uw gegevens vanop elk device, elke plaats en elk tijdstip. Door gebruik te maken van een cloudomgeving in combinatie met office365 heeft u altijd toegang tot uw data, veilig in de cloud.

OFFICE 365

Niet langer een eigen mailserver on premise draaien, een fileserver om uw bestanden in op te slaan, een abonnement op skype om te bellen. Geen nieuwe versie van office meer kopen elke 3 jaar.

Door gebruik te maken van office 365 krijgt u alle tools van Microsoft voor een vast bedrag per maand inclusief updates.

 

CLOUD COMPUTING

Snel een server nodig als test? Extra capaciteit inzitten om een piek op te vangen? 

Binnen de 30 minuten heeft u een server ter beschikking waarmee u kan werken en die u na gebruik gewoon terug kan verwijderen. Geconnecteerd vanuit een datacenter in Europa.

U hoeft geen dure hardware aan te kopen die vervolgens in de vergeethoek beland.  

HOSTED TELEFONIE

Met een hosted telefonieoplossing kan u bellen via uw mobiel, een vast toestel en een client op uw desktop of laptop.

Vaste telefoontoestellen zijn niet langer nodig. Geef uw medewerkers een headset en via hun beschikbare apparatuur kunnen ze telefoongesprekken en videocalls houden, waar en wanneer ze willen.

 

Onze veelgebruikte leveranciers

Startups

Wij helpen startups graag bij het bewandelen van hun weg van innovatie en ambitie. In een veel veranderende omgeving waar elke dag een nieuwe uitdaging brengt om de wereld te veroveren ondersteunen wij graag om een degelijke en betrouwbare infrastructuur neer te zetten. 

Kleine- en middelgrote bedrijven

Bedrijven tot maximum 250 medewerkers die er elke dag aan werken om hun klanten zo efficient en professioneel mogelijk te bedienen. Wij denken graag mee over de huidige en toekomstige infrastructuur en mogelijke verbeterpunten om relevant te blijven in de snel veranderende markt. 

Onderwijsinstellingen

De talenten van morgen ontwikkelen en begeleiden. Een degelijke en werkbare omgeving waarbij medewerkers en leerlingen gebruik kunnen maken van de laatste technieken en dit in een veilige, gecontroleerde omgeving. In deze omgevingen waar educatie en techniek in elkaar overvloeien werken wij graag mee aan de ontwikkelingen van morgen.

Showcase

Voor deze klanten realiseerde wij al succesvolle ICT Infrastructuur projecten

Camerabewaking – MDL-Euregio

MDL Euregio Beveiliging op topniveau doormiddel van camerabewaking.MDL Euregio is een innoverend dentaaltechnisch bedrijf, gespecialiseerd in de productie en herstelling van tandprothesen en alle mogelijke varianten. Pro-ICT Solutions was de partner van MDL-Euregio in...

Servermigratie – Desk Services

Desk Services De volledige inrichting en verhuizing van de serverruimte van bekabeling tot en met airco.Desk Services is een bedrijf gespecialiseerd in het afhandelen van promoties. Dit doen ze door een duurzame relatie aan te gaan met hun klanten. Ze adviseren,...

Neem contact met ons op!

Wilt u graag weten wat wij voor uw bedrijf of onderwijsinstelling kunnen betekenen? Neem contact met ons op en samen bouwen wij met u aan de bruggen tussen de organisatie en de ICT.