Ontwikkelen

Software gemaakt om u te helpen, innoveren en excelleren in wat u wilt bereiken. Van de kleinste hulpscripts tot volledige softwaresystemen.

Ontwikkelen

Software gemaakt om u te helpen, innoveren en excelleren in wat u wilt bereiken. Van de kleinste hulpscripts tot volledige softwaresystemen.

Software op maat van uw bedrijf, om te innoveren en te excelleren.

Software gemaakt op maat van uw bedrijf, om taken te vereenvoudigen of klanten de nodige inzichten te kunnen verschaffen in uw productieprocessen.

Voor elke handmatige handeling bestaat de mogelijkheid om deze te automatiseren. Hoeveel tijd kan u besparen door zaken te automatiseren? Wij ontwikkelen voor u de kleinste hulpscripts tot de grootste softwareomgevingen om uw werk eenvoudiger, beter, sneller en veiliger te maken.

 

Ontwikkeling

Software op maat van uw bedrijf of onderwijsinstelling

Software die u helpt om een probleem op te lossen, efficienter te werken of uw klanten beter te servicen.

AUTOMATISERING

Onze automatiseringen vereenvoudigen uw taken en helpen u om repetitieve taken door de software te laten afhandelen in plaats van door een medewerker.

Zowel kleine scripts als ingewikkelde software die moet beschikken over de nodige intelligentie worden ingezet in onze automatiseringstrajecten. 

U bespaart tijd en geld en kan focussen op het onderhouden van uw klantrelatie en nieuwe markten aanboren.

 

DESKTOPAPPLICATIES

Software ontwikkeld voor uw desktop of server en waarmee u een bepaalde dienst kan aanbieden aan uw klant.

Door gebruik te maken van desktop software voor bijvoorbeeld controlling, boekhouden of facturatie kan u professioneel aan de slag en heeft u altijd de juiste data bij de hand.

  

WEBAPPLICATIES

Webapplicaties stellen u in staat om uw klant software aan te bieden die zij kunnen gebruiken om bijvoorbeeld hun eigen data in te zien.

Door gebruik te maken van een webapplicatie is het voor iedereen, uw eigen medewerkers en uw klanten, mogelijk om waar u bent de data te bekijken, aanpassingen door te voeren en orders te verwerken.

 

Onze veelgebruikte leveranciers

Startups

Wij helpen startups graag bij het bewandelen van hun weg van innovatie en ambitie. In een veel veranderende omgeving waar elke dag een nieuwe uitdaging brengt om de wereld te veroveren ondersteunen wij graag om een degelijke en betrouwbare infrastructuur neer te zetten. 

Kleine- en middelgrote bedrijven

Bedrijven tot maximum 250 medewerkers die er elke dag aan werken om hun klanten zo efficient en professioneel mogelijk te bedienen. Wij denken graag mee over de huidige en toekomstige infrastructuur en mogelijke verbeterpunten om relevant te blijven in de snel veranderende markt. 

Onderwijsinstellingen

De talenten van morgen ontwikkelen en begeleiden. Een degelijke en werkbare omgeving waarbij medewerkers en leerlingen gebruik kunnen maken van de laatste technieken en dit in een veilige, gecontroleerde omgeving. In deze omgevingen waar educatie en techniek in elkaar overvloeien werken wij graag mee aan de ontwikkelingen van morgen.

Showcase

Voor deze klanten realiseerde wij al succesvolle ICT Infrastructuur projecten

Camerabewaking – MDL-Euregio

MDL Euregio Beveiliging op topniveau doormiddel van camerabewaking.MDL Euregio is een innoverend dentaaltechnisch bedrijf, gespecialiseerd in de productie en herstelling van tandprothesen en alle mogelijke varianten. Pro-ICT Solutions was de partner van MDL-Euregio in...

Servermigratie – Desk Services

Desk Services De volledige inrichting en verhuizing van de serverruimte van bekabeling tot en met airco.Desk Services is een bedrijf gespecialiseerd in het afhandelen van promoties. Dit doen ze door een duurzame relatie aan te gaan met hun klanten. Ze adviseren,...

Neem contact met ons op!

Wilt u graag weten wat wij voor uw bedrijf of onderwijsinstelling kunnen betekenen? Neem contact met ons op en samen bouwen wij met u aan de bruggen tussen de organisatie en de ICT.