Beveiliging

Een veilige werkomgeving waarbij er constante aandacht is voor de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw gegevens. Zowel digitaal als fysiek.

Beveiliging

Een veilige werkomgeving waarbij er constante aandacht is voor de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw gegevens. Zowel digitaal als fysiek.

Betrouwbare beveiligingsoplossingen

Alle bedrijven & onderwijsinstellingen, van klein tot groot, hebben een goede ICT beveiliging nodig aangezien deze cruciaal is voor de dagdagelijkse operatie. Zichzelf de vraag stellen wat er zou gebeuren als een server uitvalt, er een phishing aanval je email communicatie platlegt of gewoon je laptop niet opstart is essentieel.

Niet alleen zou uw bedrijf tijd en geld verliezen maar er kan ook reputatieschade zijn. De ICT beveiliging binnen uw bedrijf moet dan ook goed onderhouden zijn, altijd beschikbaar en vooral afgestemd zijn op het doel van uw bedrijf. Van groot belang is het dan ook dat de beveiliging evolueert en samen met uw bedrijf meegroeit.

 

Bedrijven en onderwijsinstellingen gingen u reeds voor

Hoe veilig bent u?

Hoe veilig is uw data en uw bedrijf? Laat ons ontdekken welke data er allemaal van u online beschikbaar is, waar er eventuele problemen zitten en waar er verbeteringen kunnen worden aangebracht. U ontvangt een gedetaileerd rapport in uw mailbox met de gevonden problemen en verbeteringen. Een consultant van ons zal na enkele dagen met u contact opnemen om te kijken of er nog vragen waren en of we u nog verder kunnen helpen. Deze scan is volledig gratis. Aarzel dus niet om te kijken hoe het met uw veiligheid is gesteld.

Beveiligingsdiensten

Uw beveiliging gaat zoveel verder dan een camera of firewall

Uw beveiliging bestaat uit heel veel onderdelen. Op el van die onderdelen kunnen wij u ondersteunen, voorzien van oplossingen of doorverwijzen naar een partner van ons die u kan helpen met het uitvoeren van uw project. Samen gaan we voor een beveiliging die 24/7 operationeel, betrouwbaar en efficient is.

CAMERABEWAKING

De meest gebruikte fysieke beveiligingslaag is een camerabewakingssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat potentiele dieven afgeschrikt worden. 

Indien er dan toch een inbraak heeft plaatsgevonden kan er aan de hand van de beelden gericht gezocht worden naar daders en kunnen mogelijke verbeterpunten geanalyseerd worden. 

TOEGANGSCONTROLE

Waar vroeger een sleutel op de deur volstond is dit al lang niet meer het geval. Waar mag een medewerker binnen en wanneer. 

Door gebruik te maken van toegangscontrole kunnen ruimtes gericht vrijgegeven worden en kan de toegang gecontroleerd worden en is er een duidelijk overzicht waar iemand toegang heeft gekregen. 

MONITORING

Welke medewerker heeft geprobeerd toegang te krijgen tot een gebied waar er geen toegang tot dient te zijn? Is er een electrastoring? Zijn er pogingen tot ongeoorloofde toegang op het netwerk.

Door de systemen te analyseren en te monitoren kunnen er verdachte situaties opgemerkt worden en kan er adequaat gehandeld worden om inbreuken te voorkomen.

 

NETWERKBEVEILIGING

De digitale snelweg kent ook zijn sluiproutes. Door gebruik te maken van firewalls, intrusion preventie en detectie systemen kan er gehandeld worden voordat een hacker toegang kan krijgen tot de systemen. 

 

 

BEVEILIGINGSTESTEN

Is de Wifi verbinding wel veilig? Zijn onze gegevens van de website wel versleuteld? Is er een van onze medewerkers onderdeel geweest van een datalek.

Door ons uw beveiliging te laten testen, zowel fysiek als digitaal kunnen wij u helpen met verbeteringen aan te brengen en potentiele gegevensinbreuken tegen te gaan.

 

BEWUSTWORDING

Alles begint bij de mens. Zijn wij echt de zwakste schakel in de hele beveiliging? 

Laat ons uw medewerkers trainen. Bewustwording en verantwoordelijk handelen kan er voor zorgen dat het aantal security incidenten sterk daalt.

 

Onze veelgebruikte leveranciers

Startups

Wij helpen startups graag bij het bewandelen van hun weg van innovatie en ambitie. In een veel veranderende omgeving waar elke dag een nieuwe uitdaging brengt om de wereld te veroveren ondersteunen wij graag om een degelijke en betrouwbare infrastructuur neer te zetten. 

Kleine- en middelgrote bedrijven

Bedrijven tot maximum 250 medewerkers die er elke dag aan werken om hun klanten zo efficient en professioneel mogelijk te bedienen. Wij denken graag mee over de huidige en toekomstige infrastructuur en mogelijke verbeterpunten om relevant te blijven in de snel veranderende markt. 

Onderwijsinstellingen

De talenten van morgen ontwikkelen en begeleiden. Een degelijke en werkbare omgeving waarbij medewerkers en leerlingen gebruik kunnen maken van de laatste technieken en dit in een veilige, gecontroleerde omgeving. In deze omgevingen waar educatie en techniek in elkaar overvloeien werken wij graag mee aan de ontwikkelingen van morgen.

Showcase

Voor deze klanten realiseerde wij al succesvolle ICT Infrastructuur projecten

Camerabewaking – MDL-Euregio

MDL Euregio Beveiliging op topniveau doormiddel van camerabewaking.MDL Euregio is een innoverend dentaaltechnisch bedrijf, gespecialiseerd in de productie en herstelling van tandprothesen en alle mogelijke varianten. Pro-ICT Solutions was de partner van MDL-Euregio in...

Servermigratie – Desk Services

Desk Services De volledige inrichting en verhuizing van de serverruimte van bekabeling tot en met airco.Desk Services is een bedrijf gespecialiseerd in het afhandelen van promoties. Dit doen ze door een duurzame relatie aan te gaan met hun klanten. Ze adviseren,...

Neem contact met ons op!

Wilt u graag weten wat wij voor uw bedrijf of onderwijsinstelling kunnen betekenen? Neem contact met ons op en samen bouwen wij met u aan de bruggen tussen de organisatie en de ICT.