DIENSTEN

Veilig & efficiƫnt werken met de meest moderne technologie die beschikbaar is

Enkel maar bezig zijn met het ontwikkelen van uw bedrijf of onderwijsinstelling zonder zich zorgen te moeten maken over veiligheid, productiviteit of beschikbaarheid van uw ICT omgeving? Daar zorgen wij voor, elke dag opnieuw.

INFRASTRUCTUUR

Een hoogtechnologische infrastructuur die altijd beschikbaar is, 24/7. Zowel beschikbaar vanop uw eigen locatie als op afstand en dit vanop elk device.

BEVEILIGING

Een veilige werkomgeving waarbij er constante aandacht is voor de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw gegevens. Zowel digitaal als fysiek.

SUPPORT

Ondersteuning bij uw problemen met betrekking tot uw apparatuur of software. Dit zowel vanop uw locatie als vanuit ons kantoor.

CLOUD

Werken vanwaar u wilt, op het tijdstip dat u dat wilt. Een cloudomgeving die zorgt voor een maximale beschikbaarheid van uw data en applicaties overal ter wereld.

ONTWIKKELING

Software gemaakt om u te helpen, innoveren en excelleren in wat u wilt bereiken. Van de kleinste hulpscripts tot volledige softwaresystemen.

WEBDESIGN

Een uithangbord voor uw bedrijf, gemaakt met de laatste technieken en volledig uptodate. Maak uw bedrijf online zichtbaar voor potentiele klanten.