Building bridges of tomorrow, today

Als IT-dienstverlener bouwen wij graag mee aan toekomstbestendige oplossingen voor uw business. Wij zetten ons dagelijks in om bruggen te bouwen tussen de technologie van morgen en de bedrijfsprocessen van uw organisatie. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Building bridges of tomorrow, today

Als IT-dienstverlener bouwen wij graag mee aan toekomstbestendige oplossingen voor uw business. Wij zetten ons dagelijks in om bruggen te bouwen tussen de technologie van morgen en de bedrijfsprocessen van uw organisatie. Wat kunnen wij voor u betekenen?

PRO ICT-Solutions, building bridges of tomorrow, today

Als ICT bedrijf willen we, met onze jarenlange ervaring in het oplossen van ICT vraagstukken voor multinationals, een partner zijn voor bedrijven die net opstarten of opgestart zijn. Onze pakket diensten ontzorgt uw organisatie en tilt uw organisatie naar een hoger niveau.

Missie

Samen met onze klanten innoveren & excelleren doormiddel van oplossingen op maat van de klant om zo de brug te vormen tussen de technologie van morgen en de organisatie van de toekomst.

Visie

Het bieden van betaalbare, professionele oplossingen aan beginnende en kleine ondernemingen

Onze klanten

Pro-ICT Solutions is als ICT bedrijf de partner van verschillende opdrachtgevers in diverse sectoren. Klanten van Pro-ICT Solutions kiezen voor een partner met kennis van zaken die meedenkt en die als doel heeft om samen een succesverhaal te schrijven.

Onze specialisten

Onze mensen zijn één voor één specialisten in hun vakgebied. Ze zijn dan ook de grootste troef van Pro-ICT Solutions. Het is dankzij onze medewerkers dat wij onze klanten een dienstverlening kunnen aanbieden van een hoogstaand niveau waarbij persoonlijk contact voor ons van belang is. Onze medewerkers volgen regelmatig extra opleidingen en volgen elke dag de laatste stand van de techniek.

Onze leveranciers

Omdat ook wij niet alle wijsheid in pacht hebben hebben we een goede relatie opgebouwd met onze leveranciers. Leveranciers die samen met ons kunnen zorgen voor de uitrol van grote projecten of het oplossen van problemen die zich niet binnen ons expertisegebied bevinden. Samen met onze leveranciers werken wij aan uw oplossing en zrogen we voor de tevredenheid bij onze klanten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Pro-ICT Solutions helpt bedrijven & onderwijsinstellingen om IT in te zetten als efficient en duurzaam bedrijfs- & educatiemiddel. Dit doen we door te zoeken naar de beste & meest toekomstbestendige oplossing voor uw IT probleem. Dit doen we op alle gebieden binnen de IT wereld. Vanuit ons in-house expertisecentrum en de expertise van onze vaste leveranciers kunnen wij, samen met u, bruggen bouwen tussen IT en uw bedrijf of school. Samen met u bouwen we aan de toekomst van morgen.

Waarom kiezen voor ons?

Pro-ICT Solutions heeft zich als doel gesteld om kleine- en middelgrote ondernemingen & onderwijsinstellingen te helpen met het ontwikkelen, professionaliseren en optimaliseren van IT omgevingen. Dit doen we voor voornamelijk voor KMO & Start-up bedrijven & scholen in Nederlands- en Belgisch Limburg.  U laten meeprofiteren van de expertise die wij door de jaren heen hebben opgebouwd bij grote bedrijven in Nederland en België is ons doel. Samen bouwen wij aan de wereld van morgen. 

Hoe bereiken we samen uw doel?

Samen met u groeien en doelen bereiken. Dat is voor ons uitermate belangrijk. Luisteren naar uw noden, vragen en problemen en vervolgens samen met u kijken welke oplossingen er mogelijk zijn. Dit rekening houdende met het budget dat op dat moment beschikbaar is, de expertise die in-house is of die er eventueel ingehuurd zal moeten worden. Na het kiezen voor een oplossing ontzorgen wij u volledig bij de implementatie, documentatie en eventuele opleidingen die nodig zijn voor uw persooneel of studenten. Samen is alles bereikbaar. 

Neem contact met ons op!

Wilt u graag weten wat wij voor uw bedrijf of onderwijsinstelling kunnen betekenen? Neem contact met ons op en samen bouwen wij met u aan de bruggen tussen de organisatie en de ICT.