Infrastructuur

Een hoog technologische infrastructuur die altijd beschikbaar is, 24/7. Zowel beschikbaar vanop uw eigen locatie als op afstand en dit vanop elk device.

Infrastructuur

Een hoog technologische infrastructuur die altijd beschikbaar is, 24/7. Zowel beschikbaar vanop uw eigen locatie als op afstand en dit vanop elk device.

Betrouwbare en veilige ICT infrastructuur oplossingen

Alle bedrijven & onderwijsinstellingen, van klein tot groot, hebben een goede ICT Infrastructuur nodig aangezien deze cruciaal is voor de dagdagelijkse operatie. Zichzelf de vraag stellen wat er zou gebeuren als een server uitvalt, er een phishing aanval je email communicatie platlegt of gewoon je laptop niet opstart is essentieel.

Niet alleen zou uw bedrijf tijd en geld verliezen maar er kan ook reputatieschade zijn. De ICT Infrastructuur binnen uw bedrijf moet dan ook goed onderhouden zijn, altijd beschikbaar en vooral afgestemd zijn op het doel van uw bedrijf. Van groot belang is het dan ook dat de infrastructuur evolueert en samen met uw bedrijf meegroeit.

 

INFRASTRUCTUURDIENSTEN

Uw ICT Infrastructuur gaat zoveel verder dan een server of een switch

Uw ICT Infrastructuur bestaat uit heel veel onderdelen. Op elk van die onderdelen kunnen wij u ondersteunen, voorzien van oplossingen of doorverwijzen naar een partner van ons die u kan helpen met het uitvoeren van uw project. Samen gaan we voor een infrastructuur die 24/7 beschikbaar is, veilig is, betrouwbaar, efficient en snel.

BEKABELING

De bekabeling vormt een vaak vergeten onderdeel van de ICT infrastructuur. Slechte bekabeling zorgt voor storingen, downtime en problemen op de korte- en lange termijn.

De keuze maken voor de juist bekabeling, zowel voor netwerk als voor electra is dan ook essentieel bij de opzet van een goede ICT infrastructuur.

ELECTRAVOORZIENING

Alle apparatuur moet voorzien zijn van een electravoorziening die in staat is om de apparatuur correct te voorzien van stroom. Dit zowel via een primaire voorziening via het stroomnet als via een backup verbinding via bijvoorbeeld een UPS. 

Daarnaast is het ook essentieel om een mechanisme te hebben dat u in staat stelt om snel te reageren bij een uitval. 

KOELING

Apparatuur die in gebruik is genereerd warmte. Warmte die nefast is voor uw apparatuur indien de temperaturen te hoog oplopen. 

Koelen van uw bedrijfsnoodzakelijke apparatuur is dan ook van groot belang om een goede en betrouwbare ICT dienst te kunnen leveren aan uw eindgebruikers.

NETWERK

Uw netwerk is het centrale punt waar alle data over gaat. Graag vergelijken we dit met een knooppunt op een snelweg. Staat er file op deze snelweg dan heeft dit een direct effect op uw productiviteit. 

Kiezen voor de juiste oplossingen met betrekking tot uw bekabelde netwerk, wifi voorziening en netwerkapparatuur voorkomt deze files en zorgt voor een vlotte stroom van data op de digitale snelweg. 

SERVERS

Servers zijn het kloppende hart van uw onderneming. Alle data komt hier samen en alle processen die u ondersteunen maken heirvan gebruikt. 

Een probleem met een van deze devices laat zich direct voelen binnen uw onderneming en zorgt voor frustratie, productiviteitsvermindering en kost geld.

OVERIGE HARDWARE

De devices die uw eindgebruikers nodig hebben om hun werk te doen, data te verwerken en processen te kunnen uitvoeren moeten ook afgestemd zijn op uw noden. Een medewerker van de administratie heeft hele andere wensen als een CAD-tekenaar. 

De keuze voor het juiste werkstation op de juiste plaats is essentieel evenals bijvoorbeeld de printers, mobiele telefoons en tablets.

Onze veelgebruikte leveranciers

Startups

Wij helpen startups graag bij het bewandelen van hun weg van innovatie en ambitie. In een veel veranderende omgeving waar elke dag een nieuwe uitdaging brengt om de wereld te veroveren ondersteunen wij graag om een degelijke en betrouwbare infrastructuur neer te zetten. 

Kleine- en middelgrote bedrijven

Bedrijven tot maximum 250 medewerkers die er elke dag aan werken om hun klanten zo efficient en professioneel mogelijk te bedienen. Wij denken graag mee over de huidige en toekomstige infrastructuur en mogelijke verbeterpunten om relevant te blijven in de snel veranderende markt. 

Onderwijsinstellingen

De talenten van morgen ontwikkelen en begeleiden. Een degelijke en werkbare omgeving waarbij medewerkers en leerlingen gebruik kunnen maken van de laatste technieken en dit in een veilige, gecontroleerde omgeving. In deze omgevingen waar educatie en techniek in elkaar overvloeien werken wij graag mee aan de ontwikkelingen van morgen.

Showcase

Voor deze klanten realiseerde wij al succesvolle ICT Infrastructuur projecten

Camerabewaking – MDL-Euregio

MDL Euregio Beveiliging op topniveau doormiddel van camerabewaking.MDL Euregio is een innoverend dentaaltechnisch bedrijf, gespecialiseerd in de productie en herstelling van tandprothesen en alle mogelijke varianten. Pro-ICT Solutions was de partner van MDL-Euregio in...

Servermigratie – Desk Services

Desk Services De volledige inrichting en verhuizing van de serverruimte van bekabeling tot en met airco.Desk Services is een bedrijf gespecialiseerd in het afhandelen van promoties. Dit doen ze door een duurzame relatie aan te gaan met hun klanten. Ze adviseren,...

Neem contact met ons op!

Wilt u graag weten wat wij voor uw bedrijf of onderwijsinstelling kunnen betekenen? Neem contact met ons op en samen bouwen wij met u aan de bruggen tussen de organisatie en de ICT.