Support

Ondersteuning bij uw problemen met betrekking tot uw apparatuur of software. Dit zowel vanop uw locatie als vanuit ons kantoor

Infrastructuur

Ondersteuning bij uw problemen met betrekking tot uw apparatuur of software. Dit zowel vanop uw locatie als vanuit ons kantoor

Ondersteuning bij uw hard- & softwareproblemen

Alle bedrijven & onderwijsinstellingen, van klein tot groot, hebben een goede ICT Infrastructuur nodig aangezien deze cruciaal is voor de dagdagelijkse operatie. Maar zelfs goede apparatuur en software kan problemen vertonen. 

Met onze support diensten kunnen wij u ondersteunen vanop afstand of zelfs een engineer van ons onsite sturen. Hiermee verhelpen wij u problemen snel waardoor u terug verder kan met de dagelijkse operatie en zo weinig mogelijk hinder ondervind.

 

SUPPORTDIENSTEN

Ondersteuning voor u, zowel remote als on-site

Een scherm dat kapot is, een applicatie die niet meer meewerkt of een printer die niet meer wilt printen. Voor al uw problemen gerelateerd aan hardware & software hebben onze support engineers wel een oplossing, zowel vanop afstand als onsite.

SOFTWARE

Onze support engineers kunnen u ondersteunen bij het gebruik van de standaard software die aanwezig is op uw computer. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan Microsoft Windows, Office, Antivirussoftware, Adobe Software. 

 

HARDWARE

Onderhoud en support op uw computerapparatuur in het geval van een uitval. Indien mogelijk vanop afstand maar indien noodzakelijk bij u op locatie. 

Indien onze engineers het probleem niet op korte termijn kunnen verhelpen zetten ze hardware in ter vervanging zodat de gebruiker verder kan werken. 

Onze veelgebruikte leveranciers

Startups

Wij helpen startups graag bij het bewandelen van hun weg van innovatie en ambitie. In een veel veranderende omgeving waar elke dag een nieuwe uitdaging brengt om de wereld te veroveren ondersteunen wij graag om een degelijke en betrouwbare infrastructuur neer te zetten. 

Kleine- en middelgrote bedrijven

Bedrijven tot maximum 250 medewerkers die er elke dag aan werken om hun klanten zo efficient en professioneel mogelijk te bedienen. Wij denken graag mee over de huidige en toekomstige infrastructuur en mogelijke verbeterpunten om relevant te blijven in de snel veranderende markt. 

Onderwijsinstellingen

De talenten van morgen ontwikkelen en begeleiden. Een degelijke en werkbare omgeving waarbij medewerkers en leerlingen gebruik kunnen maken van de laatste technieken en dit in een veilige, gecontroleerde omgeving. In deze omgevingen waar educatie en techniek in elkaar overvloeien werken wij graag mee aan de ontwikkelingen van morgen.

Showcase

Voor deze klanten realiseerde wij al succesvolle ICT Infrastructuur projecten

Camerabewaking – MDL-Euregio

MDL Euregio Beveiliging op topniveau doormiddel van camerabewaking.MDL Euregio is een innoverend dentaaltechnisch bedrijf, gespecialiseerd in de productie en herstelling van tandprothesen en alle mogelijke varianten. Pro-ICT Solutions was de partner van MDL-Euregio in...

Servermigratie – Desk Services

Desk Services De volledige inrichting en verhuizing van de serverruimte van bekabeling tot en met airco.Desk Services is een bedrijf gespecialiseerd in het afhandelen van promoties. Dit doen ze door een duurzame relatie aan te gaan met hun klanten. Ze adviseren,...

Neem contact met ons op!

Wilt u graag weten wat wij voor uw bedrijf of onderwijsinstelling kunnen betekenen? Neem contact met ons op en samen bouwen wij met u aan de bruggen tussen de organisatie en de ICT.